Elsk hjertet med Pikasol®

Hos Pikasol® sætter vi fokus på alle de danske hjerter med vores samarbejde med Hjerteforeningen.

Pikasol var den første på det danske marked med højkoncentreret fiskeolie. Det var de interessante, og overbevisende, resultater af forskningen i grønlandsk kost, som var den direkte årsag til, at Pikasol blev udviklet og lanceret i 1990. Pikasol har i dag 5 forskellige omega 3 kosttilskud.

To typer omega 3 fedtsyrer er velundersøgte, i forhold til deres betydning for vores hjertesundhed, hjernen og synet. Det drejer sig om:

  • EPA (eicosapentaensyre)
  • DHA (dokosaheksaensyre)

De Nordiske Næringsstofanbefalinger til voksne og børn fra 2 år lyder, at mindst 1% af energiindtaget skal komme fra omega 3 fedtsyrer, hvilket svarer til ca. 2000-3000 mg dagligt for voksne.

  • EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Fiskeolie eller fisk?

Det er vigtigt at understrege, at kosttilskud aldrig kan træde i stedet for varieret kost. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du altid sørger for at spise varieret og prøver at leve op til de 10 officielle kostråd. Kosttilskud med fiskeolie kan dog være et rigtig godt supplement til dig, der spiser ingen – eller ganske lidt – fisk. Og du behøver ikke være bekymret for friskheden af de fisk, der bliver brugt til kosttilskud. Der er nemlig strenge EU-regler for hele produktionsprocessen.

Fødevarestyrelsen anbefaler:

350 gram fisk om ugen – heraf skal de 200 gram

gerne være fed fisk som fx laks, makrel og sild.


Pikasol støtter Hjerteforeningen

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at passe på hjertet – ikke mindst Pikasol og Hjerteforeningen. Derfor støtter Pikasol Hjerteforeningens arbejde med sund livsstil. Pikasol har valgt at støtte Hjerteforeningen gennem en årlig donation. Pikasol vil hjælpe med ekstra synlighed af Hjerteforeningen og sætte fokus på en organisation, der hjælper danskerne i en fælles hjertesag.

 

 

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Login eller BLIV MEDLEM