Kærlighed til livet

Os danskere lever en alsidig hverdag, hvor vi også spiser forskelligt. Vi har hver især forskellige yndlingsråvarer og livretter, så derfor varierer den kost vi indtager også fra person til person. Dette er en helt naturlig variation mellem os mennesker, som skal være der. Derfor er vi hos Pikasol® fortalere for at du skal spise det mad, du elsker og gøre de ting i livet, som giver dig livsglæde. Dog er vi også klar over at det i en travl uge, kan være svært at få den variation af forskellige fødevarer man gerne vil.

Pikasol® har siden 1990 produceret og solgt højtkoncentreret fiskeolie. Med næsten 40 års erfaring ønsker Pikasol® at hjælpe dig med at få dækket dit behov for de essentielle omega-3 fedtsyrer i en travl hverdag. I omega-3 finder vi EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

Hos Pikasol ved vi godt hvor vigtigt det er at passe på hjertet og derfor støtter vi Hjerteforeningen. Pikasol støtter Hjerteforeningens arbejde gennem en årlig donation. I samarbejde med Hjerteforeningens ambassadør Louise Dorph har Pikasol udarbejdet kampagnen ”Kærlighed til livet”. Denne kampagne skal sætte fokus på sund livsstil, varieret kost, glæde i livet og balance i hverdagene.

For Louise er det vigtig at skabe glæde i hverdagen: ”Jeg tænker over at være sund på alle fronter, jeg husker at passe på mit sind, ved at vælge det lyse i livet, jeg går ture ved havet og elsker at bruge naturen” Både Louise og Pikasol er klar over at, det er forskelligt fra person til person, hvad der bringer glæde i vores liv. Derfor ønsker vi, at du skal tænke over hvad der gør dig glad og giver dig øget kærlighed til dit liv.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Login eller BLIV MEDLEM