OM PIKASOL®

Fra hav til hjem

Pikasol® har siden 1990 sørget for, at du kan nyde højkoncentreret fiskeolie. Med over 30 års erfaring er Pikasol® stolte over at indtage positionen som hele familiens omega-3-ekspert. Pikasol® sælger ikke blot fiskeolie – Pikasol® sætter en stor ære i at yde kvalificeret rådgivning om omega-3 til både familiens mindste og største medlemmer.

Det skal være let at passe på sig selv

Vi spiser alle sammen forskelligt. Vi har forskellige livretter og yndlingsråvarer, og den kost, vi indtager, varierer fra person til person. Og sådan skal det være. Hos Pikasol® er vi store fortalere for, at du lige præcis spiser det, du elsker. Og vi ved også, at det i en travl hverdag kan være svært at sikre, at den ugentlige kostplan dækker din krops behov for alle de næringsstoffer, den har brug for.

Derfor er det vores vigtigste mål at sørge for, at du ved et dagligt indtag af Pikasol® kan få dækket dit behov for de essentielle omega-3 fedtsyrer. Når du spiser Pikasol®, er der altså en ting mindre at bekymre sig om, og du kan fortsat spise dine livretter med god samvittighed.

Pikasol produkter Omega-3

PIKASOL® EMBALLAGE

Hos Pikasol® har vi skiftet emballagen på vores produkter, så der nu indgår 48 % genanvendt plast.

Læs mere om vores emballage her
Jette profil til hjemmesider 1

Brug for hjælp?

Så spørg vores produktspecialist Jette!

Kontakt os her