Spørgsmål & Svar

  • Start / Spørgsmål & Svar
Jeg oplever at Pikasol Antiopstød ser anderledes ud end de andre Pikasol fiskeoliekapsler og de klumper lidt sammen i bøtten. Svar
Pikasol Antiopstød har en anden overflade / coatning end de øvrige Pikasol varianter og ser derfor også anderledes ud. Netop coatningen bevirker, at fiskeolien først bliver opløst i tarmene, og dermed undgås eventuelle fiskeopstød, som ellers godt kan opstå ved indtag af fiskeolie.
Desuden kan man opleve at kapslerne har en tendens til at sætte sig lidt sammen, men dette løses ved et enkelt slag i bunden af bøtten. Dette skyldes også coatningen.
Hvilke slags fisk bliver brugt til Pikasol fiskeolie? Svar
Det er sardiner og ansjoser der bliver fanget og brugt – altså små fede fisk.
Hvor fanges fiskene? Svar
Fiskene som bruges i Pikasol fiskeolie er fanget ud fra Perus kyst – de har et højt indhold af omega-3, som er rig på de flerumættede fedtsyrer DHA og EPA.
Hvor sikkert er Pikasol fiskeolie? Svar
Fiskeolien kommer kun fra fiskerbåde og fabrikker der er godkendte i henhold til EU-hygiejnedirektivet. Fiskeolieleverandører vi bruger, skal desuden have en IFFO RS certificering (International Fishmeal and Fish Oil Organisation, Responsible Sourcing).
Undervejs i produktionen bliver produktionsanlæg tjekket jævnligt. Og igennem hele produktionen tester vi fiskeolier for urenheder, som kunne komme via havet – og her gælder meget strenge krav. Udover myndighedernes strenge krav, så er Pikasols interne krav til produktionen endnu strengere, for at sikre det bedste produkt. Vi har desuden en kvalitetsafdeling med højt kvalificerede eksperter der kontrollerer for oxidation, renhed, oprindelse og sporbarhed.
Hvad er Totox værdien for Pikasol? Svar
Fiskeoliens friskhed vurderes på baggrund af oliens oxidationstal – også kaldet totoxtal. Efter europæisk standard skal olien, for at kunne blive vurderet som frisk, indeholde et totoxtal som er lavere end 50 mekv/kg. Pikasol er desuden en del af den globale brancheorganisation for Omega 3, Global Organisation for EPA og DHA Omega-3 GOED, som sætter totoxtallet endnu lavere. GOED vurderer, at for at fiskeolien kan vurderes som frisk, skal totoxtallet være lavere end Max 26 mekv/kg.
Pikasol fiskeolies totox værdier opdateres jævnligt her på hjemmesiden. Du finder dem under "Om Pikasol".
Vi har et selvpålagt krav til oxidationsniveaet på vores produkter, som er betydelige strengere end de officielle standarder, så vi sikrer rene produkter af høj kvalitet.
Indeholder Pikasol Premium aromastoffer? Svar
I vores Pikasol serie er det kun Pikasol Antiopstød der indeholder aromastoffer. Og her er der tale om pebermyntearoma, som er sprayet over kapslerne.
Er der dokumentation for effekt af fiskeolie? Svar
Ja. Fedtsyrene DHA og EPA, som begge findes i Pikasol produkterne, er blandt de mest undersøgte og dokumenterede fedtsyrer og har bl.a. dokumenteret effekt på hjertet. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.
Hvilken gelatine benyttes i Pikasol kapsler? Svar
Pikasol produkterne indeholder gelatine fra kvæg.
Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Login eller BLIV MEDLEM