MILJØVENLIG EMBALLAGE

Pikasol emballage

Hos Pikasol® er emballagen på vores produkter blevet lidt mere miljøvenlig. Hvor emballagen til Pikasol før var fremstillet af konventionelt plast, er vores emballagetype nu fremstillet med en bøtte bestående af genanvendt plast samt med etiket i plast fra fornybare ressourcer.

Kort om vores emballage:

  • Bøtten er fremstillet af 48% genanvendt plast.
  • Låget er fremstillet af konventionel plast, men vi arbejder på en løsning af genanvendt plast.
  • Etiketten er fremstillet af plast fra fornybare ressourcer, som i dette tilfælde er restprodukter fra træindustrien.
  • Formen på emballagen er firkantet. På den måde kan vi transportere flere produkter ad gangen ud til lagre og butikker og dermed gøre transporten mere effektiv.

Materialer der kan genbruges – igen og igen

At emballage både er genanvendelig og består af genanvendt materiale betyder, at emballagen kan genbruges og på den måde indgå i den cirkulære økonomi. Når emballagen er tom og sorteres som plastaffald, indgår den i en cirkulær proces, hvor den kan genopstå som nyt materiale.

Husk at sortere: dit tomme Pikasol-produkt skal sorteres som plastaffald

Når du har tømt dit produkt, er det derfor vigtigt, at du husker at sortere og smide den tomme bøtte ud i spanden til plastaffald. Du behøver ikke skille bøtten ad, da hele emballagen skal sorteres som plastaffald. Så alt, du skal gøre, er at smide den tomme emballage ud i den rette spand. På den måde er du med til at sikre, at materialet, som emballagen er lavet af, kan blive til nyt materiale og dermed blive genbrugt igen og igen.

Vi har gjort bøtten firkantet for at transportere mere

For at kunne transportere flere produkter ad gangen har vi valgt at gøre vores nye emballage firkantet. Den firkantede form betyder nemlig, at vi kan pakke betydeligt flere produkter sammen. Så når vi skal transportere produkterne fra ét sted til et andet, kan vi have flere produkter med. Det betyder, at vi transporterer mindre luft og derfor kan transportere flere produkter ud til butikkerne af gangen.

Læs flere artikler her

Pikasol Emballage Hero

Fisk Pikasol
OXIDATIONSMÅLINGER

Graden af oxidation for omega-3 (Totox) bliver udregnet ud fra målinger af peroxid og anisidin. Totox er et udtryk for oliens harskhed.

FOC Certificeret
FRIEND OF THE SEA

Certificeret bæredygtigt fiskeri. Alle Pikasol®'s produkter er Friend of the Sea-certificeret.

Kapsler
KVALITETSSIKRET FRISK FISKEOLIE

Pikasols analyseresultater for Totox (harskhed) ligger væsentlig under brancheforeningen GOEDs grænseværdier