OMEGA-3 HJÆLPER DIG

Omega-3 har flere sundhedsfordele ved at bidrage til normal udvikling

Morens indtagelse af omega-3-fedtsyren DHA under graviditeten bidrager til normal udvikling af øjnene og hjernen hos fosteret og hos spædbørn der ammes. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg DHA ud over det anbefalede daglige indtag af omega-3-fedtsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

Større børn og voksne har også brug for fedtsyrerne DHA og EPA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion** og DHA og EPA bidrager til en normal hjertefunktion*. DHA bidrager også til at opretholde den normale synsfunktion hos voksne **.

Omega-3 er en samlet betegnelse for en gruppe forskellige fedtsyrer. Nogle af disse fedtsyrer har dokumenteret at have positive sundhedseffekter. Derfor gælder det om at vælge produkter, der giver dig de omega-3-typer, der faktisk har en dokumenteret effekt fx DHA og EPA. Omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA er lange, fleksible fedtsyrer, der specielt er gode at have i cellemembranerne i hjertet og i blodårerne.

Da fedtsyrerne indgår i, så at sige, alle kroppens celler, er omega-3 relevant for personer i alle aldre. Pikasol® indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA og kan bruges som et godt supplement til at opnå den daglige indtagelse af omega-3-fedtsyrer.

*Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. 320 mg EPA og 240 mg DHA opnås med én kapsel Pikasol® Premium.

** Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Læs flere artikler her

Omega-3 hjælper dig Familie 16-9
Fisk Pikasol
OXIDATIONSMÅLINGER

Graden af oxidation for omega-3 (Totox) bliver udregnet ud fra målinger af peroxid og anisidin. Totox er et udtryk for oliens harskhed.

FOC Certificeret
FRIEND OF THE SEA

Certificeret bæredygtigt fiskeri. Alle Pikasol®'s produkter er Friend of the Sea-certificeret. Læs mere om certificeringen her:

https://friendofthesea.org/
Kapsler
KVALITETSSIKRET FRISK FISKEOLIE

Pikasols analyseresultater for Totox (harskhed) ligger væsentlig under brancheforeningen GOEDs grænseværdier