Omega 3 hjælper dig

Omega 3 hjælper

Omega-3 har flere sundhedsfordele ved at bidrage til normal udvikling.

Morens indtagelse af omega-3-fedtsyren DHA under graviditeten bidrager til normal udvikling af øjnene og hjernen hos fosteret og hos spædbørn der ammes. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg DHA ud over det anbefalede daglige indtag af omega-3-fedtsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.

 

Større børn og voksne har også brug for fedtsyrerne DHA og EPA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion** og DHA og EPA bidrager til en normal hjertefunktion*. DHA bidrager også til at opretholde den normale synsfunktion hos voksne **. A- og D-vitaminer bidrager til et normalt immunforsvar.

 

Omega-3 er en samlet betegnelse for en gruppe forskellige fedtsyrer. Nogle af disse fedtsyrer har dokumenteret at have positive sundhedseffekter. Derfor gælder det om at vælge produkter, der giver dig de omega-3-typer, der faktisk har en dokumenteret effekt fx DHA og EPA. Omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA er lange, fleksible fedtsyrer, der specielt er gode at have i cellemembranerne i hjertet og i blodårerne.

 

Da fedtsyrerne indgår i, så at sige, alle kroppens celler, er omega-3 relevant for personer i alle aldre. Pikasol indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA og kan bruges som et godt supplement til at opnå den daglige indtagelse af omega-3-fedtsyrer.

 

*Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. 320 mg EPA og 240 mg DHA opnås med én kapsel Pikasol Premium.

** Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM