Pikasol® Premium tager førstepladsen for fiskeolie i Forbrugerrådet Tænks omega-3-test

Fiskeolie er ikke bare fiskeolie – det ved vi hos Pikasol®, hvor vi i over 30 år har gjort en dyd ud af at tilbyde højkoncentreret fiskeolie. Og det ved de hos Forbrugerrådet Tænk, hvor de i år har vurderet Pikasol® Premium som den bedste fiskeolie i deres omega-3-test 2023.

Forbrugerrådet Tænk har testet ti af markedets fiske- og algeolier for deres indhold af gavnlige fedtsyrer og undersøgt forurening som fx PFAS, og her lægger Pikasol® Premium sig på en førsteplads for fiskeolierne med ordene:

”Fiskeolie med et højt indhold af EPA og DHA i den anbefalede daglige dosis. Samtidig fandt vi et meget lavt indhold af problematiske stoffer.” 

  • Forbrugerrådet Tænk, maj 2023

Hos Pikasol® er vi store fortalere for, at du spiser lige præcis det, du elsker. Og vi ved også, at det i en travl hverdag ikke er altid man lander den ugentlige kostplan helt som ønsket. Derfor giver Pikasol® mulighed for at få tilskud af de vigtige omega-3-fedtsyrer. Når du spiser Pikasol®, er der altså én ting mindre at bekymre sig om, og du kan fortsat spise dine livretter med god samvittighed.

Kig efter Tænks Anbefaler-mærke

Det skal være let at vælge sit omega-3 tilskud. Når du fremover skal vælge dit fiskeolietilskud på hylden, kan du finde Tænks Anbefaler-mærke på Pikasol® Premium.

Pikasol® Premium – klassisk fiskeolie

Pikasol® Premium er ren højkoncentreret fiskeolie, der sikrer dig et dagligt højt indtag af omega-3-fedtsyrer. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Pikasol® Premium er til dig, som gerne vil have et tilskud omega-3 udover det du får via kosten. Det er den variant i Pikasol®’s sortiment der har det højeste EPA -og DHA-indhold pr. kapsel.

Certificeret bæredygtigt fiskeri. Alle Pikasol®’s produkter er Friend of the Sea-certificeret.

Fisk Pikasol
OXIDATIONSMÅLINGER

Graden af oxidation for omega-3 (Totox) bliver udregnet ud fra målinger af peroxid og anisidin. Totox er et udtryk for oliens harskhed.

FOC Certificeret
FRIEND OF THE SEA

Alle Pikasol®'s produkter er Friend of the Sea-certificeret. Læs mere om certificeringen her:

https://friendofthesea.org/
Kapsler
KVALITETSSIKRET FRISK FISKEOLIE

Pikasols analyseresultater for Totox (harskhed) ligger væsentlig under brancheforeningen GOEDs grænseværdier