OMEGA-3 FEDTSYRER OG DIN KROP

Hvorfor er omega-3 fedtsyrer så vigtige for kroppen, og hvordan kan du få tilstrækkeligt?

Du har sikkert hørt det før: ”Du er, hvad du spiser”. Det er et gammelt, kinesisk ordsprog, som siger noget om betydningen af, hvad vi putter i munden.

Hvordan virker omega-3 fedtsyrer i kroppen?

Fedtsyren DHA er særlig vigtig, da DHA bidrager til at opretholde en normal syns- og hjernefunktion* og derfor bør vi sørge for at få en kost, der er rig på omega 3. Men selvom de fleste af os er klar over omega 3 fedtsyrens positive effekt, er det ikke altid, det lykkes for os at få tilstrækkelige mængder fra naturens side.

Spiser du nok fisk?

Fødevarestyrelsen anbefaler 350 gram fisk om ugen, hvoraf ca. 200 gram gerne skal være fed fisk. Synes du, det er udfordrende at følge myndighedernes kostråd, kan løsningen være at tage et tilskud af omega 3. Ved at indtage fx 1-2 kapsler Pikasol® Premium, får du en god opfyldning af omega-3 fra den fisk, du måske ikke altid når eller har mulighed for at spise.

* Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Læs flere artikler her

Omega 3 og din krop Miljøbillede
Fisk Pikasol
OXIDATIONSMÅLINGER

Graden af oxidation for omega-3 (Totox) bliver udregnet ud fra målinger af peroxid og anisidin. Totox er et udtryk for oliens harskhed.

FOC Certificeret
FRIEND OF THE SEA

Certificeret bæredygtigt fiskeri. Alle Pikasol®'s produkter er Friend of the Sea-certificeret. Læs mere om certificeringen her:

https://friendofthesea.org/
Kapsler
KVALITETSSIKRET FRISK FISKEOLIE

Pikasols analyseresultater for Totox (harskhed) ligger væsentlig under brancheforeningen GOEDs grænseværdier