Ny og mere miljøvenlig Pikasol-emballage

Hos Pikasol® har vi skiftet emballagen på vores produkter ud med en mere miljøvenlig en af slagsen – så er det nemlig lettere for dig som forbruger at tage et grønnere valg i hverdagen. Vi tror nemlig på, at vi alle skal ændre vores forbrugsvaner til det mere miljøvenligt for at passe på den verden, vi lever i. Derfor har vi taget ansvar, der hvor vi kan, og udskiftet emballagen med en mere miljøvenlig emballagetype lavet af genanvendt og genanvendeligt materiale.

Hvor emballagen til Pikasol før var fremstillet af konventionelt plast, er vores nye emballagetype fremstillet med en bøtte bestående af genanvendt plast samt med etiket i plast fra fornybare ressourcer.

 

Kort om vores nye, mere miljøvenlige emballage:

Bøtten er fremstillet af 48% genanvendt plast.

Låget vil inden for et halvt år ændres fra konventionelt plast til også at være i plast fra fornybare ressourcer, fra husholdnings- og industriaffald.

Etiketten er fremstillet af plast fra fornybare ressourcer, som i dette tilfælde er restprodukter fra træindustrien.

Formen på emballagen er firkantet. På den måde kan vi transportere flere produkter ad gangen ud til lagre og butikker og dermed gøre transporten mere bæredygtig.

 

Materialer der kan genbruges – igen og igen

At den nye emballage både er genanvendelig og består af genanvendt materiale betyder, at emballagen kan genbruges og på den måde indgå i den cirkulære økonomi. Når emballagen er tom og sorteres som plastaffald, indgår den i en cirkulær proces, hvor den kan genopstå som nyt materiale.

 

Husk at sortere: Dit tomme Pikasol-produkt skal sorteres som plastaffald

Når du har tømt dit produkt, er det derfor vigtigt, at du husker at sortere og smide den tomme bøtte ud i spanden til plastaffald. Du behøver ikke skille bøtten ad, da hele emballagen skal sorteres som plastaffald. Så alt, du skal gøre, er at smide den tomme emballage ud i den rette spand. På den måde er du med til at sikre, at materialet, som emballagen er lavet af, kan blive til nyt materiale og dermed blive genbrugt igen og igen.

 

Vi har gjort bøtten firkantet for at transportere mere

For at kunne transportere flere produkter ad gangen har vi valgt at gøre vores nye emballage firkantet. Den firkantede form betyder nemlig, at vi kan pakke betydeligt flere produkter sammen. Så når vi skal transportere produkterne fra ét sted til et andet, kan vi have flere produkter med. Det betyder, at vi transporterer mindre luft og derfor kan transportere flere produkter ad gangen ud til butikkerne.

 

 

 

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM